Shop in Wellen kaart

Het paradepaard van de Wellense Middenstand is onze Shop in Wellen klantenkaart, ontwikkeld om de klanten kortingen te laten sparen. Kortom; shop, geniet en spaar lokaal.

Registreer je kaart

Shop, geniet en spaar lokaal nu in een nieuw jasje!

De Shop in Wellen klantenkaart is een klantengetrouwheidskaart waar iedere klant punten kan sparen bij alle deelnemende handelaars. Uniek aan ons systeem is dat de punten voor de klanten gewoon optellen van handelaar over handelaar. De klant ontvangt 1 punt per uitgegeven euro*. Vanaf 100 punten kan de klant deze terug in korting opnemen bij zijn handelaar naar keuze.

Binnenkort ontvang je ook meer info over de nieuwe kaart! 

100 punten = 1 euro

Uiteraard kan de klant blijven sparen tot hij voldoende punten heeft voor een cadeau of etentje, voor ieder wat wils. De Shop in Wellen kaart is gratis verkrijgbaar bij alle deelnemende handelaars. Ook kan je de app (shop in Wellen) downloaden op je smartphone zodat je de kaart digitaal op zak kan hebben.

Regelmatig worden er extra acties georganiseerd met de Shop in Wellen kaart. Dubbele punten, onze Decemberactie met hoofdprijs 1 jaar gratis winkelen enz.

 

Jouw shop in Wellen kaart

shop in wellen app

Download de app

Check meteen jouw hoeveelheid punten, en welke kortingen je al gespaard hebt via onze Shop in wellen App.

Download in de App store >
Download van Google play >

Kaart shop in wellen

Jouw kaart

Registreer hier je ‘Shop in Wellen’ kaart. Heb je een kaart, maar zijn je gegevens niet meer correct? Dan kan je ze hier ook aanpassen.

Kaart registreren of aanpassen >

Shop in Wellen Tas

In samenwerking met het gemeentebestuur hebben wij de duurzame Shop in Wellen tas geïntroduceerd. Gebruik uw Shop in Wellen tas en ontvang 5 extra punten op uw Shop in Wellen kaart bij de deelnemende handelaars.

Met de Shop in Wellen tas verkleinen we de afvalberg en gaan we voor een proper en milieubewust Wellen!

* kan afwijken afhankelijk van artikel, sector of cumul met andere acties

Shop in wellen tas