Vanity by Ellen

Info

We verwelkomen u terug van harte bij ‘Vanity by Ellen’: de Kapper met Concept.
Kwaliteit, Beleving, Ontspanning, Me-time, Rust,…

De Coronamaanden waren ook voor ons maanden van bezinning. Nieuwe professionalisering laat een andere wind waaien door ons salon: we verwelkomen u vanaf nu dan ook graag voor méér dan een gewoon kappersbezoek. Uit gesprekken met onze klanten hebben we geleerd dat beleving voorop staat: een bezoek aan ons salon is even ontsnappen aan de drukte van de dagelijkse sleur, is op de pauzeknop drukken en tijd maken voor uzelf, is genieten en u laten verwennen. We bieden u de ultieme kappersbeleving aan met een zorgpakket op maat.

Dat is waar we bij ‘Vanity by Ellen’ voor staan. We kiezen daarom resoluut voor specialisatie in snit, kleur, lokken en foilyagetechnieken. Bij elk bezoek staat u als klant centraal. We luisteren naar uw wensen en behoeften. U wordt begeleid om aan te geven wat uw verwachtingen zijn en wij staan u daarin bij met deskundig advies. Wij analyseren ook even de staat van uw hoofdhuid en haar, zodat we het kunnen verzorgen met de producten die het nodig heeft.

Talrijke bijscholingen hebben de afgelopen maanden gezorgd voor een verfijning van onze techniek zodat we aan elke klant ook het gewenste resultaat kunnen bieden. Na uw kleur bezoek is uw haar glanzend en gezond, want ‘Healthy Hair’ is voor elke klant onze prioriteit.

Ook met de keuze van onze producten zijn we een nieuwe weg ingeslagen: we kiezen hier resoluut voor de hoogste kwaliteit die er in het professionele gamma te vinden is. We kozen voor L’anza voor de haarverzorging en i.am.klean voor make-up. Beide merken zetten de gezondheid van huid en haar voorop.
Omdat we transparantie nastreven in alles wat we doen, kan u onze prijzen steeds raadplegen op onze website.

Doet dit u allemaal een beetje wegdromen…? We heten u van harte welkom in onze oase van rust. Laat de dagelijkse beslommeringen maar even achter aan onze deur. Neem plaats en geniet met een lekkere latte, koffie, cappuccino, een glaasje cava of een heerlijk glas wijn van een all-round-verwenmoment. Rustgevende muziek maakt de beleving compleet. Aan de nieuwe wastafel kunt u languit liggen en we sluiten de wasbeurt telkens af met een zalige hoofdmassage. We zijn er voor u. Kom langs en geniet, want dat is tenslotte wat iedereen verdient.

Fusio dose

maak snel een afspraak. BEL 012 225101
Ellen

Openingsuren

MAANDAG:          9U00 – 15U00
DINSDAG:            9U00 – 21U00
WOENSDAG:       9U00 – 15U00
DONDERDAG:    9U00 – 18U00
VRIJDAG:            9U00 – 18U00
ZATERDAG: GESLOTEN
ZONDAG: GESLOTEN

Gegevens

BE0867 676 282
Kleinaartstraat 19
3832
Wellen
Tel: +32 12 22 51 01
GSM:+32 472 93 42 21
Info@vanitywellen.be

Links

http://www.vanitywellen.be
https://www.facebook.com/vanitywellen
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s