Hoeve Lavigne b&b

Info

“Zag je de blauwe lucht vandaag en rook je het frisse groen…of ging er weer een dag voorbij met teveel te doen?”

Kom dan genieten van de rust en de gezelligheid

Welkom

gelegen midden in de driehoek Hasselt – Sint-Truiden – Tongeren,Vindt u het prachtige landelijke Wellen.hier vindt u in een gerestaureerde geklasseerde hoeve, B&B Hoeve Lavigne gelegen in alle rust omgeven door prachtige natuur,Maar toch op een boogscheut van alle mooie toeristische plekjes van het mooie Haspengouw. Je kan dit ontdekken al wandelend, fietsend of met de wagen.

Geschiedenis.

gedurende 10 jaar hebben we eigenhandig deze prachtige 18de eeuwse hoeve stap voor stap gerestaureerd naar zijn originele staat,maar uitgerust met alle moderne snufjes.muren werden afgebroken en weer opgebouwd, alle kamers werden ruimer gemaakt en voorzien van een ruime badkamer.Wij hebben gekozen om onze gasten onder te dompelen in luxe, dit aangevuld met de typische Limburgse gastvrijheid. wij hopen dan ook jullie snel te mogen ontvangen, en jullie zo te laten meegenieten van onze droom.

Gegevens

BE 0834.280.964
Herstalstraat, 26
3830
Wellen
Tel: +32476324641
GSM:+32 476324641
hoeve.lavigne@telenet.be

Links

http://www.hoeve-lavigne.be/#xl_xr_page_index
https://www.facebook.com/Hoeve-Lavigne-1533865256922392/
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s