Geladé Drinks

Info

Over ons

DANNY EN DOMINIQUE

Clement Geladé begon in 1948 een eigen bierhandel in Zepperen. Met paard en kar bracht hij zijn zelf gevulde flessen bier deur aan deur om te verkopen. Zijn zonen Eduard en André kwamen mee in de goeddraaiende zaak en konden deze zo uitbouwen. In 1958 verhuisden ze naar Ulbeek en ging Clément met pensioen. André en Eduard focusten zich vooral op de horeca.

In 1985 nam Danny, de zoon van Eduard, de zaak over. Ze openden een afhaalcenter dat uitgroeide tot een mooie winkel met een breed assortiment waar je evenzeer als particulier kan binnenwandelen. Sinds vorig jaar kan je bij hen bovendien terecht voor het huren van divers feestmateriaal: van stoelen en tafels tot frigo’s, borden, bestek en verlichting. Elke dag staat het Casa Geladé-team klaar om alle klanten de optimale service te bieden, dit alles met de glimlach op het gezicht en als slogan: “Wat als kwaliteit belangrijk is?”.

Gegevens

BE0874.696.312
Daalstraat 31
3830
Wellen
Tel: 012670027
GSM:+32479216433
info@casagelade.com

Links

http://www.casagelade.com
https://www.facebook.com/casagelade
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s