Delisa

Info

Welkom bij Delisa!

Bent u op zoek naar een gezellige plek om te genieten van heerlijk eten en drinken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Onze brasserie biedt een uitgebreide menukaart met gerechten voor elk moment van de dag, van ontbijt tot diner.

Onze keuken gebruikt alleen de beste ingrediënten om de smaakvolste gerechten te creëren. Van onze verse salades en huisgemaakte soepen tot onze sappige burgers, ons menu is zorgvuldig samengesteld om aan ieders smaak te voldoen. wij hebben een passie voor desserts en je kan gespecialiseerde taarten op bestelling reserveren, 1 week op voorhand via onze website.

We hebben ook een uitgebreide selectie aan dranken, inclusief lokale bieren en wijnen.

Onze sfeervolle brasserie is de perfecte plek om te genieten van een gezellige lunch of diner met vrienden en familie. Ons personeel is vriendelijk en professioneel en zal er alles aan doen om uw bezoek onvergetelijk te maken.

Dus waar wacht u nog op? Kom langs bij Delisa en ontdek zelf waarom we een van de populairste zaak in de regio zijn. We kijken ernaar uit u te verwelkomen!

Gegevens

BE0676698130
Dorpsplein 11
3830
Wellen
Tel: 012228980
GSM:
info@delisawellen.be

Links

http://www.delisawellen.be
https://www.facebook.com/DelisaCakesIcecream
https://www.instagram.com/delisawellen/?ref=bklyner.com
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s