Cute Koala

Info

Mode voor mini-mensjes

Toen onze dochter 15 jaar geleden 8 weken te vroeg geboren werd, kwam ik in contact met een voor mij totaal nieuwe wereld: de wereld van prematuurtjes. Het ziekenhuis leende ons het eerste hemdje. De rest moest je maar zelf zoeken.  Ik sloeg een beetje in paniek:  waar kan je in hemelsnaam zulke kleine kleertjes kopen???

Bovendien was ik door mijn operatie niet in staat om zelf te gaan shoppen.  En webshops waren in die tijd nog een zeldzaamheid. Enkele familieleden gingen op jacht en hadden gelukkig wat kleertjes, maatje 44, gevonden.

Na 5 weken mocht onze dochter, met een gewicht van 2,3 kg, het ziekenhuis verlaten.  Wat was ik blij met die paar minikleertjes!

Nu, zoveel jaren later, hebben de winkels van toen helaas geen prematurenkleding meer in hun aanbod.  Enkele grote ketens bieden nu wel rompertjes en broekjes aan in maatje 44, maar die kleertjes zijn zoooo saaaaaiiii…  Dat bracht mij op het idee om ze zelf te maken en aan te bieden in mijn webshop.

Kom binnen en neem een kijkje in ons aanbod.

Gegevens

BE 0667.913.393
Bosstraat, 46
3830
Wellen
Tel: +32/496029747
GSM:+32 496029747
dominiquepanis@hotmail.com

Links

https://cutekoala.be/shop
https://www.cutekoala.be
https://www.facebook.com/CuteKoalaBoutique
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s