Cosmecos

Info

Cosmecos is al meer dan twintig jaar een begrip op vlak van schoonheid in Wellen. Wat ooit begon als schoonheidsinstituut/ parfumerie is vandaag gegroeid tot een heus salon gespecialiseerd in permanente ontharing, permanente make-up en huidverbetering.

Drijvende kracht achter dit bloeiend familiaal bedrijf is Gisèle Robben. Schoonheidsspecialiste Gisèle heeft bijna 30 jaar ervaring en volgt nog steeds de nieuwste ontwikkelingen. Gedurende de jaren behaalde zij de diploma’s schoonheidsspecialiste, boekhouding, nagelstyliste, gespecialiseerde voetverzorging, permanente make-up, individuele wimperverlenging, permanente ontharing en huidverbetering. Ook vandaag is Gisèle haar honger naar kennis niet gestild, zij volgt momenteel nog een bijkomende opleiding esthetisch deskundige!

Sinds kort kan Gisèle in haar zaak ook rekenen op de steun en medewerking van haar dochter Stéphanie! Stéphanie is van opleiding professionele bachelor wiskunde en lichamelijke opvoeding en geeft voltijds les aan onze tieners. Voor en na haar uren helpt zij echter mee in het salon van haar mama. Daarvoor volgde zij de bijkomende opleidingen cosmetisch masseur, gelish, permanente ontharing en huidverbetering. Zij volgt momenteel ook in dagonderwijs de opleiding schoonheidsspecialiste. Een bezige bij maar het bloed kruipt waar het niet kan gaan!

Moeder en dochter heten u persoonlijk welkom in het schitterende kader van de oude apothekerswoning gelegen in het hartje van Wellen. U wordt er warm, enthousiast en zorgzaam onthaald!

Gegevens

BE0729242238
Dorpsstraat 13
3830
Wellen
Tel: +32498164179
GSM:
cosmecos.wellen@gmail.com

Links

https://www.cosmecos.be
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s