Bleus NV – Stroopfabriek

Info

“Ontdek de natuurlijke zoetheid van onze ambachtelijke stroop, gemaakt van de beste lokale appels en peren!

Bij stroopfabriek Bleus uit Wellen zijn we gepassioneerd over het creëren van de meest heerlijke en hoogwaardige stroop die je ooit hebt geproefd. Onze stroop wordt met liefde en zorg bereid, met alleen de meest sappige appels en peren uit onze eigen regio.

Wat maakt onze stroop zo bijzonder? Het is de perfecte balans tussen zoet en pittig, met een rijke, volle smaak die je smaakpapillen zal verwennen. Elk druppeltje bevat de essentie van de zonovergoten boomgaarden en de ambachtelijke kunst van het stroop maken.

Onze stroop is niet zomaar een toevoeging aan je ontbijttafel. Het is een veelzijdig ingrediënt dat je kunt gebruiken in talloze culinaire creaties. Probeer het op pannenkoeken, wafels, yoghurt, ijs of zelfs als zoete touch in hartige gerechten. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Wat maakt ons extra trots? Door lokale appels en peren te gebruiken, ondersteunen we onze boeren en bevorderen we duurzame landbouwpraktijken. Bij elke hap van onze stroop proef je de pure smaak van onze prachtige regio.

Haal een potje van onze stroop in huis en laat je smaakpapillen verrassen. We staan garant voor kwaliteit, authenticiteit en een smaakervaring waar je keer op keer naar terug zult verlangen.

Bezoek onze winkel op Smissebroek 70 3830 Wellen of bestel eenvoudig online via onze website. Verwen jezelf en je dierbaren met een vleugje puur genot. Proef de ware essentie van lokaal vakmanschap met onze onweerstaanbare appelen- en perenstroop!”

Gegevens

BE0535544126
Smissebroek 70
3830
Wellen
Tel: 012216103
GSM:+32499152964
rafbleus@bleusnv.be

Links

http://www.bleusnv.be
https://www.facebook.com/loonsestroop
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s