Archico

Info

Virtueel bouwen met BIM, gewoon doen !

Archico is in 1991 gestart als een creatief, bouwkundig tekenbureau.

Al meer dan 25 jaar verzorgen we  het tekenwerk voor architectenbouwprofessionals, bouwpromotoren en particulieren.

Ondertussen staat Archico niet meer exclusief voor “Architect en co en het klassieke 2D tekenwerk maar wordt resoluut de BIM-kaart getrokken.  Virtueel en intelligent bouwen volgens de regels van de kunst.

Archico kan jouw modelleerwerk verzorgen maar eveneens je bedrijf, kantoor of openbare dienst begeleiden op de weg naar een succesvolle BIM-implementatie. Waarom zou je niet profiteren van onze jarenlange ervaring?  Jawel, geleerd met vallen en opstaan en er is geen enkele reden waarom je dezelfde fouten opnieuw zou maken.

Ja, maar wij doen alleen kleine projecten, dat is aan ons niet besteed. BIM is geschikt voor alle projecten van ietsie pietsie klein tot mega groot. Alleen hoe ver wil je of moet je gaan dat is de enige vraag die je moet stellen.

Onze BIM modelleeropdrachten worden uitgevoerd met Revit. Door de beschikbare uitvoerformaten zoals onder andere IFC, DWG, DXF, SKP en dergelijke zijn we in staat om aan ieders behoeften te voldoen.

Is je interesse gewekt neem dan gerust contact op voor een vrijblijvend gesprek. Ik ben zeker dat Archico iets voor jou kan betekenen.

 

Gegevens

BE 714.978.387
Bosstraat 91/1
3830
Wellen
Tel: +32 11 37 15 72
GSM:+32 496 41 83 48
info@archico.be

Links

http://www.archico.be
 

Schrijf je in als handelaar

Wil je ook verschijnen als handelaar op onze website? Laat dan al je gegevens hier achter en wij zullen na goedkeuring jouw bedrijfsprofiel op onze website plaatsen.

Inschrijven >

Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van alle activiteiten, evenementen of acties i.s.m. met de lokale Wellense handelaars?

inschrijven >

Foto’s