After work party

Info over de after work party, inschrijvingen en sponsor pakketten.

Schrijf je in

    Single ticket € 69/pp:

    VIP Party tafel € 400/tafel van 4 personen:

    Sponsor pakket à € 275:

    Opmerkingen:

    (Zie hieronder)

    Algemene Voorwaarden voor Inschrijving Afterwork 2024

    1. Annulering
    Na inschrijving is annuleren niet mogelijk, en het volledige bedrag blijft verschuldigd, ongeacht deelname.

    2. Betalingsvoorwaarden
    Na inschrijving ontvangt de deelnemer een factuur. Deze factuur moet volledig betaald zijn voor aanvang van het evenement. Zonder betaling is toegang tot het evenement niet mogelijk.

    3. Aansprakelijkheid
    De organisatie, Wellense Middenstand, is niet aansprakelijk voor schade, verlies of letsel aan personen of eigendommen tijdens het evenement. Deelname aan het evenement is volledig op eigen risico.

    4. Wijzigingen door de organisatie
    De Wellense Middenstand behoudt zich het recht voor om het evenement, inclusief het programma, menu, locatie of andere elementen, op elk moment aan te passen of te annuleren. In geval van annulering wordt er een alternatief of compensatie aangeboden.

    5. Toegang tot het evenement
    Toegang tot het evenement wordt enkel verleend op vertoon van een geldig betaal- of aankoopbewijs (zoals een factuur, ticket of ander toegangsbewijs). Zonder dit bewijs is toegang niet mogelijk.

    6. Foto- en videorechten
    Door het accepteren van deze voorwaarden, geeft de deelnemer toestemming aan de Wellense Middenstand om foto's en video's te maken tijdens het evenement en deze te gebruiken voor promotionele doeleinden op alle communicatiekanalen, inclusief sociale media en websites.

    7. Privacy en gegevensgebruik
    Wellense Middenstand verzamelt en verwerkt de persoonsgegevens van deelnemers voor administratieve doeleinden en marketingactiviteiten. Door het aanvaarden van deze voorwaarden, geeft de deelnemer toestemming voor het gebruik van zijn/haar gegevens voor promotionele en marketingdoeleinden. De gegevens zullen in overeenstemming met de GDPR-richtlijnen worden behandeld, en deelnemers kunnen zich te allen tijde uitschrijven voor marketingcommunicatie via de aangegeven kanalen.