Wellen Soiree 2019

Wellen Soirée 2019

Wellen Soirée, zaterdag 9 november 2019 mag je nu reeds blokkeren in jouw agenda. Ook van de 9de editie gaan we een spetterende avond maken.

In stijl feesten samen met jouw klanten, collega-handelarens en feestvierders van Wellen en omstreken. Op de Star Night Edition mag jij zeker niet ontbreken.

De vertrouwde locatie "Ford Garage Boes" zal ook deze keer omgetoverd worden naar de ideale Star Night Arena. Hier bieden wij ook de mogelijkheid om jouw onderneming in de star lights te plaatsen door middel van onze sponsorpaketten.

Voor het culinaire all-inclusive concept doen wij wederom beroep op de gebundelde krachten van de Wellense cateraars (De Postelein, Gesmaakt, Het Kompas). Zij toveren via showcooking sublieme gerechtjes op het Star Night buffet. Met onze coctailbar kom je in de juiste sfeer voor het vervolg van de avond.

De Star Night Party wordt verzorgd door onze huis DJ Carlo VAn Eyck, die de grootste hits van vroeger en nu zal shaken en mixen.

All-In Star Night met showcooking, drinks en cocktailbar tot in de vroege uurtjes. Zelfs de veilige rit naar huis (binnen en straal van 20 km) is all-inclusive.

Schrijf vandaag nog in en wordt de "star of the evening"!

Inschrijven kan met dit formulier of mail naar wellensoiree@wellensemiddenstand.be.

Voorverkoop bij: Garage Boes, Dito Fashion & Style, Beauty Lounge Sandra, Chocoline en Het Kompas.

“Wil je uw zaak extra in de kijker zetten kijk dan naar onze interessante sponsorpaketten”