Wellen Soirée 2018

Wellen Soirée 2018

 

Wellen Soiree 2018

All-in Glamorous Night


Zaterdag 10 maart mag je nu reeds blokkeren in jullie agenda, dan organiseert de Wellense Middenstand al voor de 7de keer Wellen Soiree!

Het alom bekende tweejaarlijks event waar Wellen en omstreken reikhalzend naar uitkijkt. Naar goede gewoonte zal Garage Boes ook voor deze editie omgetoverd worden tot een glamorous en trendy feestlocatie waar we u ‘all-in’ gaan verwennen.

Met hulp van een groot aantal Wellense ondernemers en bestuursleden maken wij er wederom een onvergetelijke avond van. In navolging van onze vorige editie, waar de verschillende Wellense cateraars (De Postelein, Gesmaakt en Het Kompas) het beste van zichzelf hebben gegeven, bundelen deze drie opnieuw hun krachten om jullie culinair in de watten te leggen.


"Samen ondernemen"; is waar de Wellense middenstandsvereniging voor staat.


Onze huis DJ Carlo Van Eyck laat jullie ook dit jaar weer swingen op de dansvloer.

Wellen Soiree is niet alleen een avond voor de Wellense ondernemers en de collega uit de omliggende gemeentes, maar ook voor hun klanten en de Wellense feestvierders, die graag in stijl uitgaan.

All-in glamorous night mag je echt wel letterlijk nemen.

Van het aperitief met hapjes, showcooking buffet, wijnen en andere dranken tot in de vroege uurtjes is ‘all inclusive’, zelfs de veilige rit naar huis na een heerlijk avondje stappen (binnen een straal van 20 km).

Meer info vind je op Wellen Soirée